Recept
« Terug naar recepten
Schelvisfilet in tomaten-roomsaus:
PT40M
Schelvisfilet in tomaten-roomsaus:
Een heerlijk schelvisfilet in tomaten-roomsaus: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Visrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelvisfilet in tomaten-roomsaus: te bereiden
De boter in een steelpan smelten de ui in ringen snijden en even uitzweten in de boter.
De room toevoegen en de tomatenpuree erdoor mengen.
Laat deze saus afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Leg de visfilets ( bestrooid met zout, peper, selderij en peterselie ) in een ovenschaal giet de saus erover en zet de schotel zo ongeveer 20 min. In de oven.
De room toevoegen en de tomatenpuree erdoor mengen.
Laat deze saus afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Leg de visfilets ( bestrooid met zout, peper, selderij en peterselie ) in een ovenschaal giet de saus erover en zet de schotel zo ongeveer 20 min. In de oven.
bertal zegt:
Het is ook een heerlijk recept;
succes met het koken.:);)
m.v.g. Bert Allers