KookJij

Schelvisfilet in tomaten-roomsaus:

Een heerlijk schelvisfilet in tomaten-roomsaus: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Visrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelvisfilet in tomaten-roomsaus: te bereiden

De boter in een steelpan smelten de ui in ringen snijden en even uitzweten in de boter.
De room toevoegen en de tomatenpuree erdoor mengen.
Laat deze saus afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Leg de visfilets ( bestrooid met zout, peper, selderij en peterselie ) in een ovenschaal giet de saus erover en zet de schotel zo ongeveer 20 min. In de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Alejandra:
Het is ook een heerlijk recept;
succes met het koken.:);)
m.v.g. Bert Allers
Alejandra

Alejandra zegt:
Echt heerlijk!!!!!!!!!!:p;):)