Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappelflensjes
PT45M
Sinaasappelflensjes
Een heerlijk sinaasappelflensjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappelflensjes te bereiden
Zeef de bloem met de suiker en het zout in een kom.Zeef het sinaasappelsap en voeg dit sap,de eieren en de melk toe.Klop alles tot een glad beslag en bak er 8 dunne flensjes van.Houd deze warm.Rooer door de 100 gram zachte boter de poedersuiker en de geraspte sinaasappelschil.Pel de sinaasappels,snijd deze in kleine stukjes.Bak de stukjes sinaasappels in de sinaasappelboter en vul hiermee de flensjes.Eet ze warm.