Recept
« Terug naar recepten
Slaatje met spinazie en gerookte zalm
PT35M
Slaatje met spinazie en gerookte zalm
Een heerlijk slaatje met spinazie en gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje met spinazie en gerookte zalm te bereiden
Was de spinazie en laat goed uitlekken. Pocheer de eieren in sudderend water met azijn.
Mix de rode wijnazijn met de olie, honing en mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
Schik de aardappelen, zalm en spinazieblaadjes decoratief in een grote schaal. Strooi de walnoten en ui erover en leg de gepocheerde eieren erop. Bestrooi met verse peper en bieslook. Serveer de dressing er afzonderlijk bij.
Mix de rode wijnazijn met de olie, honing en mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
Schik de aardappelen, zalm en spinazieblaadjes decoratief in een grote schaal. Strooi de walnoten en ui erover en leg de gepocheerde eieren erop. Bestrooi met verse peper en bieslook. Serveer de dressing er afzonderlijk bij.