Recept
« Terug naar recepten
Slaatje vis
PT15M
Slaatje vis
Een heerlijk slaatje vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje vis te bereiden
Het is geen recept, maar meer een combinatie van delicatessen. De slaatjes zijn prima van te voren te bereiden. Ik heb ze deze keer per persoon op een bord opgemaakt. Een volgende keer maak ik er weer eens een grote salade van, waar ieder kan nemen wat hij/zij graag heeft. Het slaatje ziet er iedere bereiding weer anders uit. Er zijn zo veel variaties mogelijk als je maar kunt bedenken. Ook is dit slaatje natuurlijk prima uit te breiden met vleesvarianten zoals asperge/hamrolletje, cervelaathoorntje met roomkaas, rauwe ham met meloen, gevuld tomaatje met hamsalade, enz.
enilorac zegt:
Dit ziet er weer fantastisch uit, nodigt uit tot lekker smullen. Groetjes, Caroline