Recept
« Terug naar recepten
Slakken uit de Bourgogne
PT25M
Slakken uit de Bourgogne
Een heerlijk slakken uit de bourgogne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Maastricht kookt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slakken uit de Bourgogne te bereiden
Meng de boter met de rest van de ingredienten tot een kruidenboter.
Laat de slakken uitlekken.
Stop de slakken in de schelpen en vul de opening royaal met de kruidenboter.
De slakken met de opening naar boven op slakkenschaaltjes leggen in midden in een voorverwarmde oven van 220 graden C. 4-5 minuten warm laten worden.
Direct serveren met knapperig stokbrood.
Laat de slakken uitlekken.
Stop de slakken in de schelpen en vul de opening royaal met de kruidenboter.
De slakken met de opening naar boven op slakkenschaaltjes leggen in midden in een voorverwarmde oven van 220 graden C. 4-5 minuten warm laten worden.
Direct serveren met knapperig stokbrood.
bertal zegt:
Bedankt voor de leuke reactie, zeker proberen
pas nog klaargemaakt.
Heerlijk ??? :);)
m.v.g. Bert Allers