KookJij

Slakken uit de Bourgogne

Een heerlijk slakken uit de bourgogne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Maastricht kookt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slakken uit de Bourgogne te bereiden

Meng de boter met de rest van de ingredienten tot een kruidenboter.
Laat de slakken uitlekken.
Stop de slakken in de schelpen en vul de opening royaal met de kruidenboter.
De slakken met de opening naar boven op slakkenschaaltjes leggen in midden in een voorverwarmde oven van 220 graden C. 4-5 minuten warm laten worden.
Direct serveren met knapperig stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Nenne:
Bedankt voor de leuke reactie, zeker proberen
pas nog klaargemaakt.
Heerlijk ??? :);)
m.v.g. Bert Allers
nenne

nenne zegt:
Ik heb ze jaren geleden,toen het erg in was om slakken te eten,tevéél gegeten en toen gingen ze me ineens tegenstaan. Door jouw recept,krijg ik er ineens weer trek in !
Ga gelijk een blikje halen. De schelpen heb ik nog ergens in een doos staan. Bedankt !