KookJij

Slingerspiesjes van kalkoen

Een heerlijk slingerspiesjes van kalkoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slingerspiesjes van kalkoen te bereiden

1. Snij de kalkoenfilet in repen. Vermeng de sojasaus met de olie, tijm, peper en zout en marineer het vlees 30 minuten.
2. Spoel de courgettes, snij ze in stukken. Pel de ui, snij hem in partjes. Borstel de champignons schoon.
3. Dompel de tomaten 8 tot 10 seconden in heet water en laat ze meteen schrikken in koud water. Pel ze en snij ze in blokjes. Doe ze in een ingevette ovenschaal en kruid met peper en zout.
4. Prik de kalkoenrepen zigzaggend op stokjes, afgewisseld met courgette, champignons en ui. Leg ze bovenop de tomaten en zet 25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Draai één keer om.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst