Recept
« Terug naar recepten
Snelle kabeljauwcurry
PT30M
Snelle kabeljauwcurry
Een heerlijk snelle kabeljauwcurry recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle kabeljauwcurry te bereiden
Snijd de vis in niet te kleine blokjes.
Was de tomaten en snijd ze in vieren.
Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
Vermeng de bloem met zout.
Wentel er de vis door en zet de bloem apart.
Verhit 1 el. olie in een pan of wok.
Bak daarin de helft van de blokjes kabeljauw in ca. 2 min. goudgeel en neem uit de pan.
Bak de resterende blokjes op dezelfde wijze.
Zet de vis apart.
Verhit de rest van de olie.
Bak daarin 5 min. de ui, knoflook en de currypasta.
Roer steeds goed door.
Voeg de visblokjes, de bloem, tomaten en bouillon toe en breng aan de kook.
Laat op een laag vuur 5 min. zachtjes koken.
Bestrooi met koriander of peterselie en serveer.
Was de tomaten en snijd ze in vieren.
Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
Vermeng de bloem met zout.
Wentel er de vis door en zet de bloem apart.
Verhit 1 el. olie in een pan of wok.
Bak daarin de helft van de blokjes kabeljauw in ca. 2 min. goudgeel en neem uit de pan.
Bak de resterende blokjes op dezelfde wijze.
Zet de vis apart.
Verhit de rest van de olie.
Bak daarin 5 min. de ui, knoflook en de currypasta.
Roer steeds goed door.
Voeg de visblokjes, de bloem, tomaten en bouillon toe en breng aan de kook.
Laat op een laag vuur 5 min. zachtjes koken.
Bestrooi met koriander of peterselie en serveer.