Recept
« Terug naar recepten
Snoeperij van kwartelboutjes en port
PT45M
Snoeperij van kwartelboutjes en port
Een heerlijk snoeperij van kwartelboutjes en port recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snoeperij van kwartelboutjes en port te bereiden
Kwartelboutjes kruiden met peper en zout.
Olijfolie verwarmen en de boutjes rondom goudbruin bakken.
Sjalotten toevoegen en enkele minuten meebakken.
Suiker toevoegen en afblussen met bouillon en rode port.
Laat geheel aan de kook komen, dan nog 30 minuten zacht inkoken.
Vlak voor serveren boutjes uit het vocht halen en op klein amusebord leggen.
Olijfolie verwarmen en de boutjes rondom goudbruin bakken.
Sjalotten toevoegen en enkele minuten meebakken.
Suiker toevoegen en afblussen met bouillon en rode port.
Laat geheel aan de kook komen, dan nog 30 minuten zacht inkoken.
Vlak voor serveren boutjes uit het vocht halen en op klein amusebord leggen.