Recept
« Terug naar recepten
Soep: alle hens aan dek
PT30M
Soep: alle hens aan dek
Een heerlijk soep: alle hens aan dek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: alle hens aan dek te bereiden
Selder fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep en warm terug goed op met toevoeging van de pesto. Serveer de soep zeer warm met de zalm en grijs garnalen en werk af met de bieslook en paprika.
Ajuin in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep en warm terug goed op met toevoeging van de pesto. Serveer de soep zeer warm met de zalm en grijs garnalen en werk af met de bieslook en paprika.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.