Recept
« Terug naar recepten
Soep: pastinaaksoep
PT30M
Soep: pastinaaksoep
Een heerlijk soep: pastinaaksoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: pastinaaksoep te bereiden
Ajuin grof snijden.
Aardappelen grof snijden.
Pastinaak grof snijden, hou wel eentje aan de kant voor afgarnering.
Americain mengen met het eike, chapelure en kruiden, meng dit alles en maak er kleine bollekes van.
Stoof de groenten op in een klein beetje boter, voeg de bouillon toe en mix de soep.
Warm de soep zeer goed op en werk af met de pastinaak in fijne ringen gesneden, en zeker niet vergeten de balletjes americain.
Serveer de soep zeer warm met een meergranen broodje.
Aardappelen grof snijden.
Pastinaak grof snijden, hou wel eentje aan de kant voor afgarnering.
Americain mengen met het eike, chapelure en kruiden, meng dit alles en maak er kleine bollekes van.
Stoof de groenten op in een klein beetje boter, voeg de bouillon toe en mix de soep.
Warm de soep zeer goed op en werk af met de pastinaak in fijne ringen gesneden, en zeker niet vergeten de balletjes americain.
Serveer de soep zeer warm met een meergranen broodje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
En de pastinaak komt hier meer op tafel een heerlijke groente om te experimenteren. Groetjes van ons 3tjes:);):p