Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: Gargamel
PT30M
Soep van de dag: Gargamel
Een heerlijk soep van de dag: gargamel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: Gargamel te bereiden
Wortelen in ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Courgette in ringen snijden, enkele schijven apart houden voor afgarnering.
Aardappel in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Mix de soep en breng terug aan de kook voeg de in stukjes gesneden tomaat toe evenzeer de fijn gesneden courgette en mihoen.
Laat nog een vijftal min op een matig vuur pruttelen.
Serveer de soep zeer warm en presenteer er plukjes peterselie bij.
Ajuin in blokjes snijden.
Courgette in ringen snijden, enkele schijven apart houden voor afgarnering.
Aardappel in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Mix de soep en breng terug aan de kook voeg de in stukjes gesneden tomaat toe evenzeer de fijn gesneden courgette en mihoen.
Laat nog een vijftal min op een matig vuur pruttelen.
Serveer de soep zeer warm en presenteer er plukjes peterselie bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.