Recept
« Terug naar recepten
Spaanse karbonade
PT60M
Spaanse karbonade
Lekker met gebakken aardappeltjes of een eigengemaakte puree en een frisse salade!
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Margriet kookboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse karbonade te bereiden
Snipper de ui en fruit die lichtbruin in de hete olie.
Bak de karbonades hierin aan beide kanten bruin.
Voeg de olijven, de tomaten met sap, de kruiden en zout en peper naar smaak toe.
Laat het vlees op laag vuur circa 1 uur sudderen.
Bak de karbonades hierin aan beide kanten bruin.
Voeg de olijven, de tomaten met sap, de kruiden en zout en peper naar smaak toe.
Laat het vlees op laag vuur circa 1 uur sudderen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
els zegt:
limelein zegt: