KookJij

Spaanse karbonade

Lekker met gebakken aardappeltjes of een eigengemaakte puree en een frisse salade!
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Margriet kookboek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaanse karbonade te bereiden

Snipper de ui en fruit die lichtbruin in de hete olie.
Bak de karbonades hierin aan beide kanten bruin.
Voeg de olijven, de tomaten met sap, de kruiden en zout en peper naar smaak toe.
Laat het vlees op laag vuur circa 1 uur sudderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

limelein

limelein zegt:
Bedankt:D
els

els zegt:
Je kunt er gebakken aardappeltjes of een eigengemaakte puree bijdoen met een frisse salade.:)
limelein

limelein zegt:
Wat eet je hierbij?