Recept
« Terug naar recepten
Spaanse omelet met uien en bonen
PT20M
Spaanse omelet met uien en bonen
Een heerlijk spaanse omelet met uien en bonen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse omelet met uien en bonen te bereiden
1. Blancheer de tuinbonen 1 minuut in gezouten water. Giet af en laat wat afkoelen. Verwijder, indien aanwezig, het fijne witte vliesje.
2. Klop de eieren los met de gehakte tuinkruiden, peper en zout.
3. Bak de aardappelblokjes en de uiringen goudbruin in de olijfolie. Doe er de knoflook en de tuinbonen bij. laat 30 seconden goed doorwarmen.
4. Schenk er de eieren bij. Bak ze 2 à 3 minuten, of tot de omelet vrij stevig is. Laat ze uit de pan op een groot bord of deksel glijden. Laat de andere kant nog 1 minuut bijkleuren. Serveer warm, met een frisse groene salade.
2. Klop de eieren los met de gehakte tuinkruiden, peper en zout.
3. Bak de aardappelblokjes en de uiringen goudbruin in de olijfolie. Doe er de knoflook en de tuinbonen bij. laat 30 seconden goed doorwarmen.
4. Schenk er de eieren bij. Bak ze 2 à 3 minuten, of tot de omelet vrij stevig is. Laat ze uit de pan op een groot bord of deksel glijden. Laat de andere kant nog 1 minuut bijkleuren. Serveer warm, met een frisse groene salade.