Recept
« Terug naar recepten
Spaanse stamppot
PT35M
Spaanse stamppot
Een heerlijk spaanse stamppot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse stamppot te bereiden
Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn.Snijd de groene kool in julienne en de chorizo in fijne reepjes.Wok de chorizo licht en voeg de gesneden groene kool,geroosterde paprika en fijn gehakt teentje knoflook toe.Stamp het geheel en breng op smaak met zout en peper.Garneer elke portie met een gebakken drumstick en een grote gamba.
anouk zegt: