Recept
« Terug naar recepten
Spaghettisaus pittig gekruid
PT45M
Spaghettisaus pittig gekruid
Een heerlijk spaghettisaus pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettisaus pittig gekruid te bereiden
Het vlees heel fijn los roeren in een pan met een beetje boter.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Look door de lookperser doen.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg het vlees toe en kruid naar smaak af.
De tomatencoulis en tomatenblokjes toevoegen.
Laat deze saus op een zacht vuur sudderen, degene die het wenst kan bijkruiden naar smaak.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Look door de lookperser doen.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg het vlees toe en kruid naar smaak af.
De tomatencoulis en tomatenblokjes toevoegen.
Laat deze saus op een zacht vuur sudderen, degene die het wenst kan bijkruiden naar smaak.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: