KookJij

Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade

Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Receptenkaart Lidl Hollandse Hits
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade te bereiden

  1. Hoe wordt het recept bereidt? Steek de BBQ aan.
  2. Schil de vastkokende aardappelen en knolselderij en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
  3. Kook de blokjes in 10 minuten gaar en spoel af onder koud stromend water.
  4. Snij de augurken in kleine blokjes en de ham in dunne reepjes.
  5. Verdeel de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
  6. Hak de peterselie en bieslook fijn.
  7. Meng de mayonaise, ketchup, peterselie, bieslook, yoghurt, augurk, ham en appelkwarten.
  8. Voeg de blokjes aardappel en knolselderij toe.
  9. Breng de huzarensalade op smaak met zout en peper.
  10. Gril de speklappen op de BBQ in 10 minuten gaar en krokant.
  11. Snij intussen de sinaasappel in parten.
  12. Serveer de speklapjes met de huzarensalade en een partje sinaasappel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst