Recept
« Terug naar recepten
Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
PT30M
Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Receptenkaart Lidl Hollandse Hits
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade te bereiden
- Hoe wordt het recept bereidt? Steek de BBQ aan.
- Schil de vastkokende aardappelen en knolselderij en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
- Kook de blokjes in 10 minuten gaar en spoel af onder koud stromend water.
- Snij de augurken in kleine blokjes en de ham in dunne reepjes.
- Verdeel de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
- Hak de peterselie en bieslook fijn.
- Meng de mayonaise, ketchup, peterselie, bieslook, yoghurt, augurk, ham en appelkwarten.
- Voeg de blokjes aardappel en knolselderij toe.
- Breng de huzarensalade op smaak met zout en peper.
- Gril de speklappen op de BBQ in 10 minuten gaar en krokant.
- Snij intussen de sinaasappel in parten.
- Serveer de speklapjes met de huzarensalade en een partje sinaasappel.