KookJij

Sperziebonensalade met feta en basilicum

Een heerlijk sperziebonensalade met feta en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sperziebonensalade met feta en basilicum te bereiden

Maak de sperziebonen schoon, breek ze in stukjes van ± 3 cm en kook ze in ± 20 minuten gaar in een pan met water en zout.
Pel intussen de ui en snipper deze fijn.
Klop in een schaaltje een sausje van de azijn, olie, peper en zout en de gesnipperde ui.
Giet de bonen af en laat ze afkoelen in een slaschaal.
Schep het sausje erdoor.
De feta in kleine blokjes snijden en samen met de basilicum door de bonen scheppen.
Laat de salade minstens 2 uur intrekken in de koelkast.
Haal de salade een kwartiertje voor gebruik uit de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst