Recept
« Terug naar recepten
Spies van grote garnalen met Belgische spinazie
PT20M
Spies van grote garnalen met Belgische spinazie
Een heerlijk spies van grote garnalen met belgische spinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spies van grote garnalen met Belgische spinazie te bereiden
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.Bestrooi de garnalen met zout en peper.Was de spinazie en dep hem droog.Verhit de boter in een pan en bak de spinazie gaar.Verhit de knoflookolie in een bakpan en bak de garnalen.Rijg de garnalen aan een spies.Leg de beetgare spinazie op papier,om lekken op het bord tegen te gaan.
John zegt: