KookJij

Spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven

Een heerlijk spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven te bereiden

1. Spoel de ansjovis en laat 'm goed uitlekken. Wrijf de courgettebloemen droog schoon en snij elk bolletje mozzarella in drie plakken.
2. Prik de visjes, de halve kaasbolletjes, de olijven en de courgettebloemen op twaalf lange houten spiesjes (3 per persoon). Bestuif ze lichtjes met bloem. Kruid de kaas met zou en strooi er wat oregano op.
3. Bak de spiesjes 1 tot 2 minuten aan elke kant in een koekenpan in een paar centimeter olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer meteen, met partjes citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst