Recept
« Terug naar recepten
Spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven
PT20M
Spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven
Een heerlijk spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spiesjes met mozzarella, ansjovis en olijven te bereiden
1. Spoel de ansjovis en laat 'm goed uitlekken. Wrijf de courgettebloemen droog schoon en snij elk bolletje mozzarella in drie plakken.
2. Prik de visjes, de halve kaasbolletjes, de olijven en de courgettebloemen op twaalf lange houten spiesjes (3 per persoon). Bestuif ze lichtjes met bloem. Kruid de kaas met zou en strooi er wat oregano op.
3. Bak de spiesjes 1 tot 2 minuten aan elke kant in een koekenpan in een paar centimeter olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer meteen, met partjes citroen.
2. Prik de visjes, de halve kaasbolletjes, de olijven en de courgettebloemen op twaalf lange houten spiesjes (3 per persoon). Bestuif ze lichtjes met bloem. Kruid de kaas met zou en strooi er wat oregano op.
3. Bak de spiesjes 1 tot 2 minuten aan elke kant in een koekenpan in een paar centimeter olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer meteen, met partjes citroen.