Als je niet van vissticks houdt dan kan je ook op de laag van schijfjes ei, blokjes ham verdelen.
Recept
« Terug naar recepten
Spinazie ovenschotel
PT60M
Spinazie ovenschotel
Een heerlijk spinazie ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie ovenschotel te bereiden
-De aardappelen 5 minuutjes voorkoken en afgieten.
-De spinazie laten uitlekken.
-De slagroom goed doorroeren met de melk, het rauwe ei, peper, zout en nootmuskaat.
-De gekookte eieren in plakjes snijden.
-Een ovenschaal invetten.
-De aardappelschijfjes over de bodem verdelen.
-Daaroverheen de schijfjes ei verdelen.
-De spinazie erover verdelen.
-Het slagroommengsel erover gieten.
-De kruidenpaneermeel erover strooien.
-In de voorverwarmde oven van 180C zetten en 45 minuten bakken.
-Intussen de vissticks mooi bruin en knapperig bakken.
-De vissticks samen met de ovenschotel serveren.
-De spinazie laten uitlekken.
-De slagroom goed doorroeren met de melk, het rauwe ei, peper, zout en nootmuskaat.
-De gekookte eieren in plakjes snijden.
-Een ovenschaal invetten.
-De aardappelschijfjes over de bodem verdelen.
-Daaroverheen de schijfjes ei verdelen.
-De spinazie erover verdelen.
-Het slagroommengsel erover gieten.
-De kruidenpaneermeel erover strooien.
-In de voorverwarmde oven van 180C zetten en 45 minuten bakken.
-Intussen de vissticks mooi bruin en knapperig bakken.
-De vissticks samen met de ovenschotel serveren.
Anna zegt: