Recept
« Terug naar recepten
Springroll van sla met garnalen
PT25M
Springroll van sla met garnalen
Een heerlijk springroll van sla met garnalen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
25 kCal energie
2 Gram eiwit
1 Gram vet
1 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
1 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Springroll van sla met garnalen te bereiden
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes.
Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom.
Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.
Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig.
Verwijder de harde nerven.
Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op.
Zet vast met een cocktailprikker.
Lekker met zoete chilisaus.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes.
Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom.
Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.
Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig.
Verwijder de harde nerven.
Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op.
Zet vast met een cocktailprikker.
Lekker met zoete chilisaus.
limelein zegt: