Recept
« Terug naar recepten
Spruitjescurry met aardappelpartjes
PT30M
Spruitjescurry met aardappelpartjes
Een heerlijk spruitjescurry met aardappelpartjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spruitjescurry met aardappelpartjes te bereiden
Snipper de ui, knoflook en gember. Hak ze helemaal fijn.
Meng de kruiden door elkaar roer er 2 eetlepels water door, zodat je een pasta krijgt.
Fruit de ui op niet al te hoog vuur in de olie, voeg dan de gember toe en tot slot de knoflook.
Roer de pasta er door. Laat dit al roerend meebakken, zodat de geuren flink los komen. Voeg een kopje water toe en laat het mengsel even flink doorkoken.
Voeg de spruiten en aardappelpartjes toe. Laat het een paar minuteten doorkoken, zorg dat het niet droogkookt!!! Voeg dan eventueel wat water toe.
Doe een deksel op de pan en zet het vuur zacht. Laat het in ongveer 20 minuten gaar stoven.
Een lekker aromatisch spruitjes gerecht.
Meng de kruiden door elkaar roer er 2 eetlepels water door, zodat je een pasta krijgt.
Fruit de ui op niet al te hoog vuur in de olie, voeg dan de gember toe en tot slot de knoflook.
Roer de pasta er door. Laat dit al roerend meebakken, zodat de geuren flink los komen. Voeg een kopje water toe en laat het mengsel even flink doorkoken.
Voeg de spruiten en aardappelpartjes toe. Laat het een paar minuteten doorkoken, zorg dat het niet droogkookt!!! Voeg dan eventueel wat water toe.
Doe een deksel op de pan en zet het vuur zacht. Laat het in ongveer 20 minuten gaar stoven.
Een lekker aromatisch spruitjes gerecht.