Recept
« Terug naar recepten
Stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen
PT40M
Stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen
Een heerlijk stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ccr
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot van spitskool met noten en paddenstoelen te bereiden
Kook de aardappelen met een beetje zout gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een luchtige puree samen met de melk en boter. Kook de spitskool met een beetje zout beetgaar.
Afgieten en goed uit laten lekken.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen in 5 min. bruin. Stamp de spitskool en de puree met wat peper en kerrie luchtig door elkaar.
Voeg de gebakken paddenstoelen en noten toe en roer erdoor.
Serveren:
Garneer met wat mooi gebakken paddenstoelen en wat klontjes boter
Afgieten en goed uit laten lekken.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen in 5 min. bruin. Stamp de spitskool en de puree met wat peper en kerrie luchtig door elkaar.
Voeg de gebakken paddenstoelen en noten toe en roer erdoor.
Serveren:
Garneer met wat mooi gebakken paddenstoelen en wat klontjes boter