Recept
« Terug naar recepten
Stilton pâté
PT30M
Stilton pâté
Een heerlijk stilton pâté recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
roald dahl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stilton pâté te bereiden
In een mixer of keukenmachine de roomkaas met de wijn en de slagroom kloppen tot een zacht romig mengsel ontstaat. Stiltonkaas, selderie, sjalotjes, peterselie toevoegen en met de nootmuskaat, zout en peper op smaak brengen. Maak van dit mengsel een stevige gladde rol van 4 cm doorsnede. Rol er plastic folie omheen, maak de uiteinden dicht en koel het ca. 2 uur.
Snijd de pâté in plakken en dien op met toast.
Snijd de pâté in plakken en dien op met toast.