Recept
« Terug naar recepten
Stoemp van spruiten met hertenbiefstuk
PT35M
Stoemp van spruiten met hertenbiefstuk
Een heerlijk stoemp van spruiten met hertenbiefstuk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoemp van spruiten met hertenbiefstuk te bereiden
Kook de aardappelen en spruiten gaar in gezouten water. Giet af en stamp fijn met wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Bak de biefstukjes in boter.
Leg de puree in het midden van het bord. Leg daarop het vlees. Werk af met de vleesjus.
Bak de biefstukjes in boter.
Leg de puree in het midden van het bord. Leg daarop het vlees. Werk af met de vleesjus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Jij bent niet de enige, inderdaad maar ook weer niet origineel wat recepten betreft. Ook nog veel kookgenot.:);)m.v.g. Bert
bertal zegt:
Al deze recepten kan ik zelf ook opzoeken op internet, jammer ze zijn niet nieuw.:);)m.v.g. Bert
fijnproever zegt: