Recept
« Terug naar recepten
Stofoe Kow Metie (Surinaams gestoofd rundvlees)
PT150M
Stofoe Kow Metie (Surinaams gestoofd rundvlees)
Een heerlijk stofoe kow metie (surinaams gestoofd rundvlees) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Mijn vriendje Jiri
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stofoe Kow Metie (Surinaams gestoofd rundvlees) te bereiden
Bestrooi de blokjes vlees met peper, zout en nootmuskaat, laat dit even intrekken.
Smelt de boter en bak hierin het vlees rondom bruin. Doe er de uien, knoflook, peper, tomaten, laurier en suiker bij en bak die even mee. Giet er de bouillon op en breng dit tegen de kook aan, laat dan 3 uur op laag vuur stoven tot het vlees botergaar is en de uien en tomaten zo goed als opgelost zijn in de saus. Bind de saus als het nodig mocht zijn met wat in water opgeloste maizena en strooi er royaal fijngesneden selderij over. Eet smakelijk!
Smelt de boter en bak hierin het vlees rondom bruin. Doe er de uien, knoflook, peper, tomaten, laurier en suiker bij en bak die even mee. Giet er de bouillon op en breng dit tegen de kook aan, laat dan 3 uur op laag vuur stoven tot het vlees botergaar is en de uien en tomaten zo goed als opgelost zijn in de saus. Bind de saus als het nodig mocht zijn met wat in water opgeloste maizena en strooi er royaal fijngesneden selderij over. Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Wim Kraaijenzank zegt:
edelarosa zegt:
Anna zegt:
ge Bourgonje zegt: