Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met Italiaanse kruidenboter
PT15M
Stokbrood met Italiaanse kruidenboter
Een heerlijk stokbrood met italiaanse kruidenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Stokbrood met Italiaanse kruidenboter te bereiden
Roer de ingredienten door elkaar.
Snijd een stokbrood in grote plakken van ongeveer 3 cm dik, snijd schuin.
Smeer aan beide kanten van het brood de Italiaanse kruidenboter.
Wikkel het stokbrood in een lang vel dubbelgevouwen aluminiumfolie en maak de bovenkant goed dicht.
Stop het pakketje ongeveer 8 tot 10 minuten in een oven van 180 graden
Snijd een stokbrood in grote plakken van ongeveer 3 cm dik, snijd schuin.
Smeer aan beide kanten van het brood de Italiaanse kruidenboter.
Wikkel het stokbrood in een lang vel dubbelgevouwen aluminiumfolie en maak de bovenkant goed dicht.
Stop het pakketje ongeveer 8 tot 10 minuten in een oven van 180 graden
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ayse zegt:
Groetjes,Ayse:D
ayse zegt:
Dat doet mij deugd om te horen dat mijn gerecht gesmaakt heb.
Groetjes Ayse:):D:D:)
melanie zegt:
willemien uit holland zegt:
melanie zegt:
ayse zegt:
Hartstikke leuk om te horen thnks;)..
Fijn weekend voor jou.
Groetjes ayse yavuz:D
willemien zegt: