KookJij

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Dit gerecht is lekker als voorafje of bij een kom soep.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie: 400 kCal energie
9 Gram eiwit
25 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: boodschappen ( Vomar)
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stokbrood met kruidenboter en kaas te bereiden

  1. Snijd schuine inkepingen in de bovenkant van de stokbroden.
  2. Meng de boter met de peterselie, basilicum en knoflook en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep met een lepel de kruidenboter tussen de inkepingen in het brood en bestrooi met kaas.
  4. Verwarm de oven voor op 200*C.
  5. Bak het brood  in 8 minuten op 200*C. tot hij goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Voeg eventueel fijngehakte olijven, plakjes mozzarella, zongedroogde tomaten en -of chorizo toe voor een extra gevuld brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Klinkt goed!