Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met kruidenboter en kaas
PT15M
Stokbrood met kruidenboter en kaas
Dit gerecht is lekker als voorafje of bij een kom soep.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
400 kCal energie
9 Gram eiwit
25 Gram vet
34 Gram koolhydraten
9 Gram eiwit
25 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
boodschappen ( Vomar)
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met kruidenboter en kaas te bereiden
- Snijd schuine inkepingen in de bovenkant van de stokbroden.
- Meng de boter met de peterselie, basilicum en knoflook en breng op smaak met zout en peper.
- Schep met een lepel de kruidenboter tussen de inkepingen in het brood en bestrooi met kaas.
- Verwarm de oven voor op 200*C.
- Bak het brood in 8 minuten op 200*C. tot hij goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Voeg eventueel fijngehakte olijven, plakjes mozzarella, zongedroogde tomaten en -of chorizo toe voor een extra gevuld brood.
Harry Löhr zegt: