Recept
« Terug naar recepten
Stokbroodje Royaal
PT15M
Stokbroodje Royaal
Een heerlijk stokbroodje royaal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Veldmuis 8
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbroodje Royaal te bereiden
Verwarm de oven voor.
Snijd het stokbrood doormidden (ieder persoon een half stokbrood) en snij dhem daarna in de lengte net niet helemaal doormidden (hij moet dus aan de onderkant dicht blijven.
Snijd de champignons en de tomaat in plakjes en de prei en ui in ringen.
Bak de ui en champignons even aan in boter voeg wat peper en zout toe en voeg daarna de prei toe en bak die nog even mee (de prei niet te lang meebakken, hij moet stevig blijven).
Leg op ieder stokbrood 2 plakjes ham en verdeel de groente over de 2 stokbroodjes. Verdeel de plakjes tomaat over de broodjes en bestrooi ze met een klein beetje geraspte kaas en zet ze even in de oven totdat de kaas iets gesmolten is. Leg de stokbroodjes op de borden en leg de omelet over het stokbrood en garneer het met de peterselie.
Eet smakelijk!
Snijd het stokbrood doormidden (ieder persoon een half stokbrood) en snij dhem daarna in de lengte net niet helemaal doormidden (hij moet dus aan de onderkant dicht blijven.
Snijd de champignons en de tomaat in plakjes en de prei en ui in ringen.
Bak de ui en champignons even aan in boter voeg wat peper en zout toe en voeg daarna de prei toe en bak die nog even mee (de prei niet te lang meebakken, hij moet stevig blijven).
Leg op ieder stokbrood 2 plakjes ham en verdeel de groente over de 2 stokbroodjes. Verdeel de plakjes tomaat over de broodjes en bestrooi ze met een klein beetje geraspte kaas en zet ze even in de oven totdat de kaas iets gesmolten is. Leg de stokbroodjes op de borden en leg de omelet over het stokbrood en garneer het met de peterselie.
Eet smakelijk!