Recept
« Terug naar recepten
Stokje warme ham
PT10M
Stokje warme ham
Een heerlijk stokje warme ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Linda van den Berg
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Plaatselijke broodjeszaak
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokje warme ham te bereiden
Dressing maken van yoghurt, fritessaus, peper, zout en tuinkruiden.
Sla, ei, tomaat, komkommer, augurk en ui fijnsnijden.
Kruidenboter in een pan smelten en de plakjes ham hierin verwarmen.
Stokbroodje opensnijden en rijkelijk beleggen met ham, sla, tomaat, komkommer, ei, ui, augurk en er een flinke lepel dressing overheen doen.
Sla, ei, tomaat, komkommer, augurk en ui fijnsnijden.
Kruidenboter in een pan smelten en de plakjes ham hierin verwarmen.
Stokbroodje opensnijden en rijkelijk beleggen met ham, sla, tomaat, komkommer, ei, ui, augurk en er een flinke lepel dressing overheen doen.
parel zegt: