Recept
« Terug naar recepten
Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees
PT150M
Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees
Een heerlijk stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Versnipper de ui, snijd de paprika in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en hak hem fijn. Plet de knoflook.
Bak het vlees aan in een grote hittebestendige kookpot met wat boter. Voeg daarna alle andere ingrediënten toe. Roer goed en meng alle ingrediënten. Kruid naar smaak met peper en zout.
Zet de kookpot gedurende 2 uur in de voorverwarmde oven tot het vlees en de aardappelen zacht zijn.
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Versnipper de ui, snijd de paprika in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en hak hem fijn. Plet de knoflook.
Bak het vlees aan in een grote hittebestendige kookpot met wat boter. Voeg daarna alle andere ingrediënten toe. Roer goed en meng alle ingrediënten. Kruid naar smaak met peper en zout.
Zet de kookpot gedurende 2 uur in de voorverwarmde oven tot het vlees en de aardappelen zacht zijn.
fijnproever zegt: