Recept
« Terug naar recepten
Stracciatella
PT20M
Stracciatella
Een heerlijk stracciatella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stracciatella te bereiden
Breng 600 mililiter van de bouillon aan de kook.Klop de eieren los en voeg de bloem,kaassoorten en de rest van het bouillon toe.Klop dit alles tot een glad papje.Giet,al kloppend en in een klein straaltje,de hete bouillon erbij.Doe dit mengsel terug in de pan en laat alles,al roerend,op een zacht vuur tot net aan de kook aankomen.Voeg peper naar smaak toe.Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes.Snijd de sneetjes in blokjes en laat deze op de soep drijven.Bestrooi de soep met de gehakte peterselie.