Recept
« Terug naar recepten
Suikerbrood
PT30M
Suikerbrood
Een heerlijk suikerbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Suikerbrood te bereiden
Giet de melk in de broodbakmachine, klop het los en vul aan met water tot 150 ml, doe dit ook in de broodbakmachine, gevolgd door alle andere ingrediënten in volgorde van de lijst met uitzondering van de parelsuiker. Een kuiltje maken in de bloem voor de gist.
De machine op programma zoet instellen gewicht 1000 gram en korst midden.
Parelsuiker mengen met wat vloeibare boter en in de frigo plaatsen, nadat de machine klaar is met kneden onderbreken, deeg uithalen uitrekken met de handen suikertjes overstrooien oprollen en terug leggen in de machine zonder kneedhaken.
De machine op programma zoet instellen gewicht 1000 gram en korst midden.
Parelsuiker mengen met wat vloeibare boter en in de frigo plaatsen, nadat de machine klaar is met kneden onderbreken, deeg uithalen uitrekken met de handen suikertjes overstrooien oprollen en terug leggen in de machine zonder kneedhaken.