Recept
« Terug naar recepten
Supersnelle lente-minestrone
PT30M
Supersnelle lente-minestrone
Een heerlijk supersnelle lente-minestrone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Supersnelle lente-minestrone te bereiden
bereiden:
Blancheer de tomaten 6 sec. in een pot met kokend water. Neem de tomaten eruit, en laat ze afkoelen in ijswater voor je ze schilt. Verwijder de zaadjes en snijd ze in kleine blokjes.
Was alle groenten. Snijd de courgettes zeer dun en de asperges en lente-ui in stukken. Verwarm de groentebouillon. Bij het koken voeg je er de pasta aan toe. Als er op de verpakking staat dat je de pasta 7 min. moet koken, voeg dan na 4 min. de groenten toe en laat de soep nog voor 3 min. koken.
werk af:
Haal van het vuur en voeg de pesto toe. Breng op smaak met zout en peper. Werk af met verse schilfers parmezaan en basilicum.
Blancheer de tomaten 6 sec. in een pot met kokend water. Neem de tomaten eruit, en laat ze afkoelen in ijswater voor je ze schilt. Verwijder de zaadjes en snijd ze in kleine blokjes.
Was alle groenten. Snijd de courgettes zeer dun en de asperges en lente-ui in stukken. Verwarm de groentebouillon. Bij het koken voeg je er de pasta aan toe. Als er op de verpakking staat dat je de pasta 7 min. moet koken, voeg dan na 4 min. de groenten toe en laat de soep nog voor 3 min. koken.
werk af:
Haal van het vuur en voeg de pesto toe. Breng op smaak met zout en peper. Werk af met verse schilfers parmezaan en basilicum.