Recept
« Terug naar recepten
Supersnelle pasta met 3 kazen en venkel
PT25M
Supersnelle pasta met 3 kazen en venkel
Een heerlijk supersnelle pasta met 3 kazen en venkel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
njamtv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Supersnelle pasta met 3 kazen en venkel te bereiden
Was de venkel en snijd het groen eraf. Snijd de knol in 2 en snijd in zeer fijne sneetjes met behulp van een snijmachine of keukenrobot. Kruid met versgemalen peper, wat citroensap en 1 eetlepel olijfolie. Stoof de venkel 5 minuten aan in een scheutje olijfolie.
Rasp de Emmentaler en de Parmezaanse kaas en hou deze bij de hand. Kook de pasta in gezouten water al dente. Giet de pasta af van zodra hij gaar is. Bewaar wat kookvocht. Hou de pasta afgedekt zodat hij vochtig blijft.
Voeg nu snel de ricotta, Emmentaler en Parmezaanse kaas toe aan het kookvocht. Meng goed tot alle kaas is gesmolten en ingebonden. Voeg de pasta en venkel toe. Meng alles goed onder de pasta.
Kruid met nootmuskaat, versgemalen peper en kruidenzout. Serveer onmiddellijk met het groen van de venkel.
Rasp de Emmentaler en de Parmezaanse kaas en hou deze bij de hand. Kook de pasta in gezouten water al dente. Giet de pasta af van zodra hij gaar is. Bewaar wat kookvocht. Hou de pasta afgedekt zodat hij vochtig blijft.
Voeg nu snel de ricotta, Emmentaler en Parmezaanse kaas toe aan het kookvocht. Meng goed tot alle kaas is gesmolten en ingebonden. Voeg de pasta en venkel toe. Meng alles goed onder de pasta.
Kruid met nootmuskaat, versgemalen peper en kruidenzout. Serveer onmiddellijk met het groen van de venkel.