Recept
« Terug naar recepten
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
PT15M
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Een heerlijk sushiverrine met avocado, zalm en wasabi recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Japan
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi te bereiden
Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pitten en lepel het vruchtvlees eruit.
Pureer het avocadovruchtvlees met de room en de helft van het citroensap. Breng op smaak met een mespuntje piment d'Espelette en zout.
Zeef de avocadopuree en giet in een spuitbus. Sluit goed af en voeg 2 gaspatronen toe. Schud en bewaar koel gedurende 1 uur.
Snijd de zalm in blokjes.
Meng de zalmblokjes met de rest van het citroensap en de fijngehakte dille.
Verdeel de zalmblokjes over de glaasjes.
Schud krachtig met de spuitbus en spuit de espuma van avocado op de zalm.
Werk af met een takje dille en een stukje citroen.