Je kunt het als voorgerecht serveren: per persoon 1/4 portie
Als hoofdgerecht:per persoon 1/2 portie met een stukje gebraden vlees erbij
Recept
« Terug naar recepten
Tagliatella voor Spek en Bonen
PT40M
Tagliatella voor Spek en Bonen
Een heerlijk tagliatella voor spek en bonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 of 4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatella voor Spek en Bonen te bereiden
*Kook de tagliatelle al dente in een pan met ruim water en zet apart warm weg,na uitgelekt te zijn en losgemaakt.
*Doe 1 kop maiskorrels in de blender met 150 cc bouillon en pureer en zet dit even apart.
*Zet een grote pan met dikke bodem op het vuur en bak hierin het spek,de uien en knoflook tot glazig
*Doe er dan in de olijfolie,de rest van de maiskorrels,de boontjes,de Nam Pla en FLINK peper en gaar de boontjes tot er nog wel wat beet aan zit.
*Voeg dan toe de tomaten,de doperwten en de gepureerde mais en verwarm onder roeren een paar minuten
*Voeg dan toe de tagliatelle,de basilicum en de kop geraspte kaas en blijf roeren.
*Als het te droog lijkt iets bouillon erbij
*Dien meteen heet op op voorverwarmde borden en serveer er extra geraspte Parmezaanse kaas bij
*Doe 1 kop maiskorrels in de blender met 150 cc bouillon en pureer en zet dit even apart.
*Zet een grote pan met dikke bodem op het vuur en bak hierin het spek,de uien en knoflook tot glazig
*Doe er dan in de olijfolie,de rest van de maiskorrels,de boontjes,de Nam Pla en FLINK peper en gaar de boontjes tot er nog wel wat beet aan zit.
*Voeg dan toe de tomaten,de doperwten en de gepureerde mais en verwarm onder roeren een paar minuten
*Voeg dan toe de tagliatelle,de basilicum en de kop geraspte kaas en blijf roeren.
*Als het te droog lijkt iets bouillon erbij
*Dien meteen heet op op voorverwarmde borden en serveer er extra geraspte Parmezaanse kaas bij