KookJij

Tagliatella voor Spek en Bonen

Een heerlijk tagliatella voor spek en bonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 of 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatella voor Spek en Bonen te bereiden

*Kook de tagliatelle al dente in een pan met ruim water en zet apart warm weg,na uitgelekt te zijn en losgemaakt.
*Doe 1 kop maiskorrels in de blender met 150 cc bouillon en pureer en zet dit even apart.
*Zet een grote pan met dikke bodem op het vuur en bak hierin het spek,de uien en knoflook tot glazig
*Doe er dan in de olijfolie,de rest van de maiskorrels,de boontjes,de Nam Pla en FLINK peper en gaar de boontjes tot er nog wel wat beet aan zit.
*Voeg dan toe de tomaten,de doperwten en de gepureerde mais en verwarm onder roeren een paar minuten
*Voeg dan toe de tagliatelle,de basilicum en de kop geraspte kaas en blijf roeren.
*Als het te droog lijkt iets bouillon erbij
*Dien meteen heet op op voorverwarmde borden en serveer er extra geraspte Parmezaanse kaas bij

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Je kunt het als voorgerecht serveren: per persoon 1/4 portie
Als hoofdgerecht:per persoon 1/2 portie met een stukje gebraden vlees erbij

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst