Dit is een beetje ingewikkeld recept, de saus moet niet te dun zijn.
De tagliatelle gaar.
De tagliatelle moet waarschijnlijk in stukjes worden gebroken om het in de pan te passen.
Bestrooi met peterselie.
Serveer.
Wel vooraf proeven.
Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle
PT50M
Tagliatelle
Een heerlijk tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle te bereiden
Fruit de ui + de champignons, tot glazig, op laag vuur.
Schuif opzij, voeg knoflook + ansjovis toe, verwarm tot ansjovis is gesmolten (knoflook mag niet te veel kleuren.)
Roer alles door elkaar.
Voeg tomatenblokjes + sap, pepertje en takje rozemarijn toe.
Voeg zelfgemaakte tagliatelle toe. Evt. nog wat water en verwarm.
Als de tagliatelle gaar is, serveer.
Schuif opzij, voeg knoflook + ansjovis toe, verwarm tot ansjovis is gesmolten (knoflook mag niet te veel kleuren.)
Roer alles door elkaar.
Voeg tomatenblokjes + sap, pepertje en takje rozemarijn toe.
Voeg zelfgemaakte tagliatelle toe. Evt. nog wat water en verwarm.
Als de tagliatelle gaar is, serveer.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Goede ansjo smelt tijdens het verwarmen. grt dank hansb:):)
derbyke zegt:
roza zegt: