Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met kruidenroomsaus
PT30M
Tagliatelle met kruidenroomsaus
Een heerlijk tagliatelle met kruidenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met kruidenroomsaus te bereiden
- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes en erwtjes circa 5 minuten in gezouten kokend water. Verwarm de kruidenkaas en room in een steelpannetje op een laag vuur. Voeg de fijngehakte kruiden en zalmsnippers toe. Schep de uitgelekte groenten en de roomsaus door de pasta.