Recept
« Terug naar recepten
Tahoe-lasagne
PT45M
Tahoe-lasagne
Een heerlijk tahoe-lasagne recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tahoe-lasagne te bereiden
Snijd de waterkastanjes in dunne schijfjes en pureer ze samen met de garnalen,rundergehakt en de lente-uitjes in een keukenmachine.Zet het apart.Meng voor de marinade de sesamolie,rijstwijn,suiker,1/2 tl.zout,aardappelmeel en gember in een kom.Voeg de puree toe,meng alles goed en laat alles het geheel 15 min.rusten.Spoel de tahoe af en dep deze droog met keukenpapier.Snijd deze overdwars in 4 stukken en bedek ze met de puree.Strooi het extra aardappelmeel erover,leg de stukken op elkaar en druk ze stevig vast.Meng in een schaal de ei,bloem en 4 el.water en voeg een 1/2 tl.zout toe.Verhit de olie in de wok.Wentel de tahoe door het bloemmengsel en laat deze voorzichtig met een frituurmandje in de hete olie zakken en bak deze 6 Ã 8 min.Laat de tahoe goed uitlekken en snijd deze in 4 porties en dien die warm op.
Serveer er een saladee van gemengde bladgroenten bij.
Serveer er een saladee van gemengde bladgroenten bij.