Recept
« Terug naar recepten
Tapas (Vervolg)
PT660M
Tapas (Vervolg)
Een heerlijk tapas (vervolg) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
660 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapas (Vervolg) te bereiden
1).Leg de stripjes vis in een enkele laag in een grote platte schaal en begiet met de azijn en gebruik desnoods wat water om het geheel "onder" te zetten. Laat 8 uren trekken op een koude donkere plaats.
2).Giet de azijn af en laat de vis goed uitlekken.
3).Doe weer terug in een grote platte schaal, bestrooi met peper en veel zwarte peper, de schijfjes knoflook en de groene kruiden.
4).Bedek voorzichtig met de olie en laat minstens 2 uren trekken.
********************************************
Doe de tomaten en komkommer en brunoise in een glas en schenk de gazpacho er op.
*********************************************
1).Maak een sausje van de azijn, ui,
moes en peper gebruik dat over de oesters.
*********************************************
Meng de tonijn en de andere ingredienten door elkaar en zet even in de koeling weg. Bij het opdienen garneren met gesnipperde Thaise rode basilicum of gesnipperd koreanderblad.
2).Giet de azijn af en laat de vis goed uitlekken.
3).Doe weer terug in een grote platte schaal, bestrooi met peper en veel zwarte peper, de schijfjes knoflook en de groene kruiden.
4).Bedek voorzichtig met de olie en laat minstens 2 uren trekken.
********************************************
Doe de tomaten en komkommer en brunoise in een glas en schenk de gazpacho er op.
*********************************************
1).Maak een sausje van de azijn, ui,
moes en peper gebruik dat over de oesters.
*********************************************
Meng de tonijn en de andere ingredienten door elkaar en zet even in de koeling weg. Bij het opdienen garneren met gesnipperde Thaise rode basilicum of gesnipperd koreanderblad.