Recept
« Terug naar recepten
Tarbot met morieljes en room
PT25M
Tarbot met morieljes en room
Een heerlijk tarbot met morieljes en room recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tarbot met morieljes en room te bereiden
Maak de morieljes schoon en snijd de grootste exemplaren in tweeën. Spoel grondig onder koud stromend water, laat goed uitlekken en drogen op een keukendoek.
Bak de morieljes in 5 min. krokant in boter. Voeg de room toe en laat 10 min. stoven op een laag vuur. Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
Serveer met de gebakken morieljes en werk af met de peterselie. Geef er aardappelpuree bij.
Bak de morieljes in 5 min. krokant in boter. Voeg de room toe en laat 10 min. stoven op een laag vuur. Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
Serveer met de gebakken morieljes en werk af met de peterselie. Geef er aardappelpuree bij.