Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van Crab-garnalen en avocado
PT45M
Tartaar van Crab-garnalen en avocado
Een heerlijk tartaar van crab-garnalen en avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van Crab-garnalen en avocado te bereiden
Halveer de avocado's in de lengte en verwijder de pit.
Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng met ongeveer 5 el. limoensap.
Snijd de garnalen en crab in stukjes en meng met de avocado.
Breng op smaak met peper en zout en spatel er 2 ½ el. olijfolie doorheen.
Zet een kookring op het bord vul deze, over 10 porties verdeeld, met de tartaar en druk
de massa licht aan.
Til de ring voorzichtig op en zorg ervoor dat het tartaartje intakt blijft.
Bedruppel met een klein beetje olie.
Schep een el. créme fraîche en een tl. zalmeitjes op het tartaarje.
Garneer met dille en 2 partjes limoen.
Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng met ongeveer 5 el. limoensap.
Snijd de garnalen en crab in stukjes en meng met de avocado.
Breng op smaak met peper en zout en spatel er 2 ½ el. olijfolie doorheen.
Zet een kookring op het bord vul deze, over 10 porties verdeeld, met de tartaar en druk
de massa licht aan.
Til de ring voorzichtig op en zorg ervoor dat het tartaartje intakt blijft.
Bedruppel met een klein beetje olie.
Schep een el. créme fraîche en een tl. zalmeitjes op het tartaarje.
Garneer met dille en 2 partjes limoen.