Recept
« Terug naar recepten
tartaartje van haring met zoete mosterdsaus
PT15M
tartaartje van haring met zoete mosterdsaus
Een heerlijk tartaartje van haring met zoete mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tartaartje van haring met zoete mosterdsaus te bereiden
De haring,appel en sjalotjes in een even grote brunoise snijden.Dit alles mengen en op smaak brengen met vers gemalen peper,fijn gesneden bieslook en een scheutje olijfolie.Vinaigrette maken:Aceto Balsamico en frambozenazijn mengen.Olijfolie en druivenpitolie mengen.Azijn met olie in de verhouding 1op5 vermengen.Op smaak brengen met Noilly prat,peper en zout.Was de radijsjes en snijd in zeer fijne julienne,maak de julienne van radijs vlak voor het uitserveren aan met de vinaigrette.Meng alle ingredienten voor de mosterdsaus.Kruid eventueel verder af naar eigen smaak.