Recept
« Terug naar recepten
Thaise penang curry met garnalen
PT20M
Thaise penang curry met garnalen
Een heerlijk thaise penang curry met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise penang curry met garnalen te bereiden
Verhit de Thaise penang-currypasta in 200 ml kokosmelk, laat de curry een paar minuten inkoken.
Voeg de paprika en naar smaak de palmsuiker en vissaus toe.
Voeg de groene peperkorrels en de garnalen toe en verhit op hoog vuur.
Roer de Thaise basilicum door de penang curry en serveer met gestoomde jasmijnrijst.
Anna zegt:
Je kunt naar hun website gaan voor de verkooppunten. Ze zijn tevens online te koop. (www.onoffspices.nl) Wil je er iets meer werk aan besteden? Dan staan er ook recepten van de curry's op KookJij, bv.: http://www.kookjij.nl/recept-thaise-penang-currypasta
Groetjes,
Anna.
KookJij.