Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu met twee soorten zalm en bieslook
PT20M
Tiramisu met twee soorten zalm en bieslook
Een heerlijk tiramisu met twee soorten zalm en bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ilovetiramisu.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu met twee soorten zalm en bieslook te bereiden
Scheid de eierdooiers van het eiwit.
Snij de verse zalm in blokjes van 1 cm.
Verwarm de olijfolie, voeg de verse zalmblokjes toe en laat 2 min bakken, werk af en met peper en zout en laten afkoelen.
Grill de blinis lichtjes.
Klop de eierdooiers stevig op tot een wit schuim, voeg de mascarpone, de bieslook en peper en zout toe.
Voeg voorzichtig het opgeklopte eiwit toe.
Seveer in een glaasje of op een bord met onderaan een blini, daarop een laag gebakken zalmblokjes en tenslotte de mascarponebereiding. Laat het geheel gedurende enkele uren afkoelen, ideaal 12 tot 24 uur.
Serveer het geheel met een plakje gerookte zalm en stukjes gehakte bieslook.
Snij de verse zalm in blokjes van 1 cm.
Verwarm de olijfolie, voeg de verse zalmblokjes toe en laat 2 min bakken, werk af en met peper en zout en laten afkoelen.
Grill de blinis lichtjes.
Klop de eierdooiers stevig op tot een wit schuim, voeg de mascarpone, de bieslook en peper en zout toe.
Voeg voorzichtig het opgeklopte eiwit toe.
Seveer in een glaasje of op een bord met onderaan een blini, daarop een laag gebakken zalmblokjes en tenslotte de mascarponebereiding. Laat het geheel gedurende enkele uren afkoelen, ideaal 12 tot 24 uur.
Serveer het geheel met een plakje gerookte zalm en stukjes gehakte bieslook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Albert van Heck zegt:
derbyke zegt:
100.catherine zegt: