Recept
« Terug naar recepten
Tjap Tjoy
PT60M
Tjap Tjoy
Een heerlijk tjap tjoy recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjap Tjoy te bereiden
De uien in olie fruiten. Het vlees in blokjes snijden en toevoegen, dit alles gaar braden.
Nu de specerijen en de knoflook toevoegen. De
groente fijnsnijden en toevoegen.
Dan alles 1/2 tot 3/4 uur laten sudderen, de taugé slechts enkele minuten meebakken.
Ketjap naar smaak toevoegen serveren met witte rijst.
Nu de specerijen en de knoflook toevoegen. De
groente fijnsnijden en toevoegen.
Dan alles 1/2 tot 3/4 uur laten sudderen, de taugé slechts enkele minuten meebakken.
Ketjap naar smaak toevoegen serveren met witte rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jolanda zegt:
truitje zegt:
bametz-saffrie zegt: