Recept
« Terug naar recepten
Tomaten a la provencale
PT10M
Tomaten a la provencale
Mmmmm....wat een lekkere tomaatjes. Met veel knoflook wn tuinkruiden.
Koud of warm even lekker!!!
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten a la provencale te bereiden
- Tomaten wassen en halveren. Pitjes verwijderen. Knoflook pellen en snipperen.
- Oven voorverwarmen op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Tomaten naast elkaar in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden zetten. Bestrooien met een mengsel van knoflook, gehakte peterselie en paneermeel. Kruiden met peper en zout. Olie erover verdelen en plm. 25-30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven bakken op 200 graden.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Zalig bij visgerechten of pasta.