Recept
« Terug naar recepten
Tomatenboter
PT15M
Tomatenboter
Een heerlijk tomatenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
John Reeuwijk
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatenboter te bereiden
-Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
-Doe de boter, crema di pomodori secchi, gezeefde tomaten, rozemarijn, tijm, knoflookpoeder en peper in de schaal en meng alles goed door elkaar. Zorg dat de gezeefde tomaten en de crema goed met de boter vermengd zijn.
-Zet de boter in de koelkast.
-Laat de boter voor gebruik een beetje op kamertemperatuur komen.
-Doe de boter, crema di pomodori secchi, gezeefde tomaten, rozemarijn, tijm, knoflookpoeder en peper in de schaal en meng alles goed door elkaar. Zorg dat de gezeefde tomaten en de crema goed met de boter vermengd zijn.
-Zet de boter in de koelkast.
-Laat de boter voor gebruik een beetje op kamertemperatuur komen.
lilith zegt: