KookJij

Tomatenboter

Een heerlijk tomatenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatenboter te bereiden

-Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
-Doe de boter, crema di pomodori secchi, gezeefde tomaten, rozemarijn, tijm, knoflookpoeder en peper in de schaal en meng alles goed door elkaar. Zorg dat de gezeefde tomaten en de crema goed met de boter vermengd zijn.
-Zet de boter in de koelkast.
-Laat de boter voor gebruik een beetje op kamertemperatuur komen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lilith

lilith zegt:
Leuk! Bedankt voor dit receptje!