KookJij

Tomatenfettuccine met pesto

Een heerlijk tomatenfettuccine met pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatenfettuccine met pesto te bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens verpakking.
Giet af en houd de fettuccine met een deksel op de pan warm.

Pel de ui en snijd in partjes.
Laat de tomaten uitlekken en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui ca. 5 min.
Voeg de tomaten, citroensap, pesto en creme fraiche toe, breng op smaak met zout en peper.
Hak de pijnboompitten klein.

Roer er de uitgelekte fettuccine door en warm deze kort mee.
Strooi er voor het serveren de pijnboompitten en basilicumreepjes over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst