Recept
« Terug naar recepten
Tomatenfettuccine met pesto
PT20M
Tomatenfettuccine met pesto
Een heerlijk tomatenfettuccine met pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatenfettuccine met pesto te bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens verpakking.
Giet af en houd de fettuccine met een deksel op de pan warm.
Pel de ui en snijd in partjes.
Laat de tomaten uitlekken en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui ca. 5 min.
Voeg de tomaten, citroensap, pesto en creme fraiche toe, breng op smaak met zout en peper.
Hak de pijnboompitten klein.
Roer er de uitgelekte fettuccine door en warm deze kort mee.
Strooi er voor het serveren de pijnboompitten en basilicumreepjes over.
Giet af en houd de fettuccine met een deksel op de pan warm.
Pel de ui en snijd in partjes.
Laat de tomaten uitlekken en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui ca. 5 min.
Voeg de tomaten, citroensap, pesto en creme fraiche toe, breng op smaak met zout en peper.
Hak de pijnboompitten klein.
Roer er de uitgelekte fettuccine door en warm deze kort mee.
Strooi er voor het serveren de pijnboompitten en basilicumreepjes over.